Styret

Styreleder

Anja Askeland
anja@biennorge.no

Vært aktiv i grunninntektsbevegelsen siden 2012. Har 10 års erfaring som sosialklient fra 2012-2022, men er  i dag selvstendig næringsdrivende hvor jeg driver med organisasjon og administrerer innenfor kulturfeltet. Er særlig opptatt av samfunnsutvikling og spesialiserer  meg innenfor temaet grunninntekt. Medgrunnlegger av Mission Posssible 2030. Har bachelor i Utviklingsstudier fra UIB og bor i Haugesund. Anser grunninntekt som et virkemiddel til å demokratisere økonomien.

Sekretær

Toni Benterud
tonibenterud@gmail.com

Sosiolog med lang fartstid fra offentlig forvaltning og forskningsmiljøer. I min yrkeskarriere har jeg jobbet med forbruksforskning, mangfold og ledelse- og organisasjonsutvikling. Jeg har erfaring fra å være tillitsvalgt og Hovedverneombud. Jeg bor i grønne omgivelser på vakre Nesodden. Grunninntekt er et godt virkemiddel for å sikre at alle mennesker skal kunne leve verdige og gode liv. En universell og betingelsesløs grunninntekt kan frigjøre mennesker fra et stigmatiserende velferdssystem.

Kasserer

Alf Ifrå Fjellfroskvatn
kasserer@biennorge.no

Frikar. Var bittesmåbrukar til 2017 – med lyngshæst, gammeldagse kyr, sauer, geiter, vildsau, vilde svin, ender, høns og honningbier. Utdanna landbruksøkonom for 35 år sia, mba i økologisk økonomi i 2019, med masteroppgave om avgrensin av det norske vælfærdssystem og grunninntekt. Føre rægnskape tel BIEN Norge

Styremedlem

Anita Murel
anitamurel@gmail.com

Jeg er utdannet sykepleier og MediYoga-instruktør, og jeg brenner for folkehelsen. Jeg har stor tro på forebygging i alle ledd i samfunnet, og at dette kan føre til store besparelser. De økonomiske besparelsene kan gis tilbake til befolkningen som grunninntekt, et tiltak jeg mener vil forebygge fysisk og psykisk uhelse, da grunninntekt gir større frihet og mer selvstendighet, økonomisk trygghet og inkludering. Dette vil igjen føre til mer likestilling mellom kjønnene og være et viktig verktøy i bekjempelse av barnefattigdom.

Styremedlem

Sjur Papazian
sjur@biennorge.no

Mitt hjerte banker for rettferdighet, frihet og fred. Har i hele mitt liv vært aktivist og forsøkt å påvirke vårt samfunn til det bedre. Jobber på klatreverket på Torshov, men har blant annet lærereksamen og mastergrad i utvikling og utdanning, samt mellomfag i utviklingsstudier. Har jobbet som lærer og reist mye rundt i verden. Anser grunninntekt som en nøkkel for et bedre og mer rettferdig samfunn.